همه چیز درباره ی بیماری سلیاک(celiac) (بخش دوم)
محصولات دارا و فاقد گلوتن گروهی از محصولات دارای برچسب فاقد گلوتن میباشند. این موارد شامل نان، پاستا، کوکی و سایر مواد فاقد گلوتن ...
نمایش پست های دسته بندی : کلیاک
محصولات دارا و فاقد گلوتن گروهی از محصولات دارای برچسب فاقد گلوتن میباشند. این موارد شامل نان، پاستا، کوکی و سایر مواد فاقد گلوتن ...
بیماری سلیاک یک اختلال مزمن گوارشی است که در نتیجهی عکسالعمل ایمنی به گلیادین ایجاد میشود. پروتئین گلیادین در گندم،جو، گندم سیاه و ب...