
چند نکته در مورد خرید دستگاه فیزیوتراپی
امروزه، همه ما میدانیم که فیزیوتراپی یکی از شاخههای پزشکی است و با دستگاههای فیزیوتراپی هم نسبتا آشنا هستیم. همچنین میدانیم که فیزیوتراپی ، شیوهای برای درمان کردن انواع اختلالات و بیماریهای مرتبط با عملکرد جسمانی و فیزیکی بدن میباشد. اما کمتر کسی پیدا میشود تا فرق بین دستگاه خانگی با کلینیکی یا پیشرفته را بداند.
وقتی اسم فیزیوتراپی را میشنویم، سریعا به یاد تکینیکهای فیزیکی درمانی، ماساژ دادن و همچنین تمرینهای ویژه حرکتی (مثل ورزش در آب) برای توان بخشی میافتیم. اما در اینجا میخواهیم درباره دستگاههایی صحبت کنیم که از طریق امواج و فرکانسها، به کاهش درد و درمان مشکلات عدیده جسمانی کمک میکنند؛ پس با ما همراه باشید.
دستگاه فیزیوتراپی کلینیکی یا خانگی؟
در بازار دو نوع خانگی و کلینیکی این دستگاه موجود میباشد که تفاوت بین این دو دستگاه فیزیوتراپی در ابعاد و سایز آن و همچنین کاربردهایی که دارند، است.
یکی از ویژگیهای دستگاه خانگی این است که همیشه در دسترس است و به همین خاطر میتوان برای جلوگیری از مشکلات مربوط به این دستگاه، از آن استفاده کرد.
اما برای دسترسی به دستگاه فیزیوتراپی کلینیکی شما باید به فیزوتراپیست مراجعه کنید و سپس تحت درمان قرار بگیرید.
بهتر است این نکته را هم بگوییم که دستگاههای فیزیوتراپی کلینیکی با اندازه بزرگتر و کارایی بهتر و همچنین تخصصیتر طراحی شدهاند که قابل استفاده برای افراد با مشکلات حاد جسمی و فیزیکی است. البته برای استفاده از این دستگاهها باید متخصص با آنها کار کند. برعکس این موضوع در دستگاه فیزیوتراپی خانگی صدق میکند، یعنی نیازی به متخصص نیست و کارایی و طرز کار آن بسیار راحتی دارد.
انتخاب دستگاه فیزیوتراپی
اگر میخواهید از این دستگاه استفاده کنید و نمیدانید کدام نوع برای درمان فعلی شما مناسبتر میباشد، خوب است ابتدا این موارد را بررسی نمایید:
ابتدا ببینید تاریخچه بیماری به چه زمانی بر می گردد. سپس وضعیت کنونی بیماری را ارزیابی کنید. شیوه درمان بیماری را در جهت رسیدن به سلامت و اصلاح سبک زندگی طراحی کنید. و در آخر هم مقدار بودجه خود برای خرید دستگاه را بسنجید.
خرید دستگاه فیزیوتراپی
به طور کلی میتوانیم بگوییم که اگر قصد خرید این نوع از دستگاه را دارید، بهتر است این موارد را بررسی کنید:
۱_ حالات و برنامه
میتوان گفت بسیاری از دستگاههای موجود در بازار دارای چند حالت محدود میباشند. منظور این است که هر حالت برای یک درد بکار میرود. اگر دستگاه مورد نظر دارای حالتهای مختلف باشد، آسایش و راحتی بیشتری فراهم میکند، همچون حالت ماساژ دادن، ریلکس شدن و ...
۲_ عمر باتری
هنگام انتخاب دستگاه به طول عمر باتری دقت کنید. ممکن است دستگاه ارزان باشد، ولی عمر باتری پایین باشد. بهترین باتری در بازار امروزه باتری یون لیتیوم میباشد و بهراحتی میتوانید آن را شارژ کنید.
۳_ قدرت دستگاه فیزیوتراپی
دقت کنید که قدرت دستگاه بتواند نیازهای شما را برطرف کند و بعد از مدتی ضعیف نشود.
۴_ طول عمر پدهای الکترود و خدمات فروش
بهتر است بدانید که پدهای الکترود برای درمان درد بر روی بدن شما قرار میگیرد و این پدها به وسیله تحریم الکتریکی باعث کاهش درد و التهاب میشوند.
5_خدمات پس از فروش
دارا بودن گارانتی یا خدمات پس از فروش گزینهای است که باید حتما به آن توجه شود تا در صورت بروز مشکل، بتوان دستگاه را تعویض کرد و یا از خدمات عیبیابی و تعمیر استفاده نمود.